CONSTRUCȚII

Constructiile reprezinta una dintre cele mai mari industrii din România.

 

Cererea de lucrători calificați crește constant, deoarece în majoritatea provinciilor din România există un deficit evident de forță de muncă calificată

 

Workers4U asistă companiile de construcții în găsirea și angajarea de lucrători cu experiență în vederea depășirii problemei deficienței forței de muncă și finalizarea la timp a tuturor proiectelor programate.

 

Natura lucrărilor de construcție este foarte dificilă datorită muncii manuale excesive și condițiilor climatice nefavorabile. Prin angajarea lucrătorilor străini calificați și profesioniști în România, Workers4U le permite angajatorilor să se concentreze pe prioritățile lor de afaceri, lăsând procesele de evaluare și selecție, precum și problemele legate de imigrație experților cu experiență.

 

Workers4U studiază cu meticulozitate compania care are nevoie de serviciile sale în ordine pentru a obține o înțelegere aprofundată a nevoilor și cerințelor. Odată ce această sarcină este îndeplinită, Workers4U folosește o abordare sistematică pentru evaluarea acreditărilor lucrătorilor, precum și experiența lor pentru anumite meserii. De asemenea, se asigură că toți potențialii candidați sunt supuși unei istorii de muncă și unor teste practice de evaluare a competențelor pentru a îndeplini standardele necesare ale angajatorului.

Workers4U - Head Office e-mail: contact@workers4u.net | Romania – Bulgaria - Portugalia - Spania - Noua Zeelanda