FABRICARE INDUSTRIALĂ

Marea majoritate a producției industriale din România este sub presiune și suferă de un mare deficit de lucrători calificați.

 

Fenomenul globalizării a determinat mulți tineri să abandoneze școlile tehnice și să opteze pentru calificările universitare. Acest exod de forță de muncă a lăsat multe industrii cu disperare subminată.

 

Această problemă a făcut obiectul mai multor conferințe internaționale și a determinat multe țări dezvoltate să transfere aspecte ale producției lor tradiționale în țările asiatice. Aceste țări dispun de centre educaționale mari care oferă formare importantă pentru industrii.

 

Workers4U monitorizează în mod constant procesul de evaluare și testare la care trebuie să fie supus fiecare lucrător. Workers4U selectează lucrătorii
care au cele mai bune rezultate la testare si sunt cei mai calificați pentru lucrare. Acești lucrători calificați au experiență în domenii cum ar fi lucrătorii
din industria ușoară și grea, automotive, dulgheri, tapițeri, producătorii de scule și de mașini de fabricat, lucrătorii din industria textilă, sudori, gravori etc.

 

La Workers4U am dezvoltat un sistem, care permite angajatorilor să se concentreze asupra fabricilor și întreprinderilor fără griji despre problema muncii. Treaba noastră este sa oferim lucrători calificați, riguros selectati în conformitate cu cele mai înalte standarde în acest sector.

 

 

 

 

Workers4U - Head Office e-mail: contact@workers4u.net | Romania – Bulgaria - Portugalia - Spania - Noua Zeelanda