PESCUIT

Pescuitul din întreaga lume are un deficit de muncă de înaltă calitate, industrial și profesională, pe termen lung. Domeniul este considerat a fi profitabil; totuși, problema HR se află în mod constant sub un nivel normal în toate domeniile, de la lucrătorii traulere, până la lucrătorii cu bărci de pescuit, la fabrică, la prelucrarea produselor alimentare, la producție și la alte locuri de muncă conexe.

 

La Workers4U am conceput un serviciu care permite proprietarilor de pescarii să se concentreze asupra activității lor principale cu resurse minime cheltuite pentru găsirea, angajarea și îngrijirea lucrătorilor străini. Suntem aici pentru a avea grijă de tot, de la identificarea nevoilor dvs. de afaceri la găsirea celor mai potriviți candidați pentru a le îndeplini.

 

Personalul poate fi angajat pe oră, contract de leasing sau pentru angajare pe termen lung. Lucrătorii sunt, de asemenea, disponibili pentru proiecte mari și pentru ore suplimentare Candidații noștri au fost instruiți de multe generații de lucrători din domeniul pescuitului. Compania noastră recrutează acești străini, oferindu-le astfel oportunități noi și interesante pentru angajarea în străinătate.

 

Acești lucrători cu înaltă calificare sunt cunoscuți ca având o etică profesională extrem de ridicată și călătorind cu singurul scop de a lucra, sunt disponibili pentru o săptămână de lucru de șase zile și, în majoritatea cazurilor, sunt fericiți să lucreze ore suplimentare.

 

 

 

Workers4U - Head Office e-mail: contact@workers4u.net | Romania – Bulgaria - Portugalia - Spania - Noua Zeelanda