ASISTENȚI MEDICALI, GERIATRIE, ÎNSOȚITORI, MENAJERE, ÎNGRIJITORI

Workers4U face selecția lucrătorilor pentru acest domeniu cu cea mai mare grijă. Necesitățile speciale ale persoanei sau ale familiei sunt studiate și apoi începe sarcina dificilă de a recruta persoana cea mai potrivită pentru acest loc de muncă ASISTENȚI MEDICALI, GERIATRIE, ÎNSOȚITORI, MENAJERE, ÎNGRIJITORI .

 

Workers4U are o bază de date extinsă din care se pot alege acești lucrători Această bază de date include asistenți medicali, asistenți cu înaltă calificare pentru spitale și institute geriatrice, lucrători la domiciliu pentru persoanele cu handicap și persoanele în vârstă.

 

Fiecare profesionist recrutat de către Workers4U a obținut experiență de muncă în țara sa de origine și are o documentație a acelei experiențe care alcătuiește dosarul său, împreună cu recomandările angajatorilor anteriori.

 

Suntem convinși că lucrătorii din Asia de Est sunt cei mai potriviți pentru acest tip de locuri de muncă, datorită experienței lor în domeniul asistenței medicale și prezenței geriatrice, precum și loialității, eficienței și sensibilității umane.

 

Workers4U - Head Office e-mail: contact@workers4u.net | Romania – Bulgaria - Portugalia - Spania - Noua Zeelanda